Even voorstellen

Wij zijn Thecla en Hans Beenakkers.

Wij hebben een klein bedrijf en zijn zeer betrokken bij uw uitvaart. Als echtpaar begeleiden en verzorgen wij uitvaarten in Oosterhout en de gehele regio zoals Breda, Terheijden, Bavel, Ulvenhout, Dorst, Teteringen, Gilze en Rijen, Molenschot, Chaam, Ulicoten, Alphen, Den Hout, Drimmelen, Made, Geertruidenberg, Raamsdonksveer, Oosteind, Dongen, ‘s-Gravenmoer, Waspik, Kaatsheuvel, Tilburg, Goirle, Berkel-Enschot, Udenhout of Waalwijk. Met deze website willen wij onze dienstverlening graag bij u en uw dierbaren onder de aandacht brengen.

In de afgelopen jaren hebben onze klanten hun waardering uitgesproken voor onze persoonlijke aanpak. Onze kracht is dat wij de uitvaartbegeleiding en -verzorging als echtpaar op ons nemen. Zo zullen wij altijd samen de familie bezoeken om de uitvaart te bespreken en voor te bereiden. Voorts begeleiden wij de nabestaande(n) bij alle te nemen beslissingen en zullen wij tot na de uitvaart het gezamenlijke aanspreekpunt blijven.

Met onze aanpak streven wij naar een prettig en harmonieus contact met de nabestaande(n), hetgeen naar onze ervaring ten goede komt aan een waardig afscheid van de overledene. Hieraan draagt ook bij dat wij de overledene -uiteraard voor zover gewenst en mogelijk- in huiselijke kring zullen verzorgen.

In geval van vragen of opmerkingen kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Klantbeoordeling voor een onafhankelijk inzicht in onze dienstverlening.

Met vriendelijke groet,

Thecla en Hans Beenakkers

Beenakkers Uitvaartbegeleiding en -verzorging