Ons team

Hans Beenakkers

Na vele facetten van diverse beroepen te hebben meegemaakt, heb ik eindelijk 9 jaar terug gekozen om mijn hart te volgen. Na een gedegen voorbereiding zijn we in 2007 onze eigen Uitvaartonderneming gestart. Ik vind het voor dierbaren van een overledene zo ontzettend belangrijk dat dit kan gebeuren op de manier zoals zij de uitvaart ook uitgevoerd willen hebben. Alles wat mogelijk is ook verwezelijken, is mijn devies. Het voelt niet alleen maar als werk, het is meer!!

Contact

Thecla Beenakkers

Mijn doel is om de mensen te ontzorgen in een moeilijke emotionele tijd. Ik ben me ervan bewust dat ik binnenstap in een zeer kwetsbare periode in iemands leven. Daarom probeer ik er te zijn op de momenten dat het nodig is met advies en een luisterend oor. Een mooi afscheid is de spiegel van iemands leven. Als de nabestaanden goed terug kunnen kijken op een mooi afscheid is dat een goede start van de rouwperiode.

Contact

Maarten Dirkx

Mijn naam is Maarten Dirkx, getrouwd en vader van een zoon en een dochter. Na vijftien jaar te hebben gewerkt als ondermeer intercedent en hypotheekadviseur, kwam ik in 2007 terecht in de wereld van de uitvaart en het vak als uitvaartverzorger. Ik was meteen verkocht en wist dat dit mijn roeping was. Door de grootte van mijn werkgebied heb ik veel kennis van diverse plaatselijke gebruiken, de verschillen in achtergronden en religies.

In drukke tijden en bij vakantie’s ben ik inzetbaar bij Hans en Thecla Beenakkers om hun te ondersteunen.
Contact