Over Ons

Voor een persoonlijk en betekenisvol afscheid

Beenakkers Uitvaartbegeleiding is een klein bedrijf en draagt zorg voor een afscheid dat met zorgvuldigheid en respect verzorgd wordt. Als echtpaar begeleiden en verzorgen wij uitvaarten in Oosterhout en de gehele regio zoals Breda, Terheijden, Bavel, Ulvenhout, Dorst, Teteringen, Gilze en Rijen, Molenschot, Chaam, Ulicoten, Alphen, Den Hout, Drimmelen, Made, Geertruidenberg, Raamsdonksveer, Oosteind, Dongen, ‘s-Gravenmoer, Waspik, Kaatsheuvel, Tilburg, Goirle, Berkel-Enschot, Udenhout of Waalwijk.

In de afgelopen jaren hebben onze klanten hun waardering uitgesproken voor onze persoonlijke aanpak. Onze kracht is dat wij de uitvaartbegeleiding en -verzorging als echtpaar op ons nemen, daarom zult u ook begeleid worden door dezelfde gezichten.

Wij vertellen u over de mogelijkheden die er zijn betreffende een uitvaart

Met onze aanpak streven wij naar een prettig en harmonieus contact met de nabestaande(n), hetgeen naar onze ervaring ten goede komt aan een waardig afscheid van de overledene. Hieraan draagt ook bij dat wij de overledene -uiteraard voor zover gewenst en mogelijk- in huiselijke kring zullen verzorgen.

U kunt ons altijd bellen, of u wel of niet verzekerd bent.