Over Ons

Beenakkers Uitvaartbegeleiding & Uitvaartverzorging is een klein bedrijf en staat garant voor een zorgvuldig, respectvol en persoonlijk afscheid. Wij begeleiden en verzorgen wij uitvaarten in Oosterhout en de gehele regio zoals Breda, Terheijden, Bavel, Ulvenhout, Dorst, Teteringen, Gilze en Rijen, Molenschot, Chaam, Ulicoten, Alphen, Den Hout, Drimmelen, Made, Geertruidenberg, Raamsdonksveer, Oosteind, Dongen, ‘s-Gravenmoer, Waspik, Kaatsheuvel, Tilburg, Goirle, Berkel-Enschot, Udenhout en Waalwijk.

In de afgelopen jaren hebben onze klanten hun waardering uitgesproken voor onze persoonlijke aanpak. Wij begeleiden het hele traject volgens uw wensen, zodat u altijd met dezelfde mensen te maken heeft en een vast aanspreekpunt heeft.

Met onze aanpak streven wij naar een prettig en harmonieus contact met de nabestaande(n), wat volgens ons ten goede komt aan een waardig afscheid van de overledene.

Voor een begrafenis of crematie, kerkelijk of niet, groots of juist heel klein, met of zonder verzekering, voor, tijdens en na de uitvaart: wij zijn er voor u. Alles begint met het gevoel van vertrouwen.

maarten hans en thecla
keurmerk uitvaartzorg
sfeerbeeld aula