Uitvaart regelen

Als iemand komt te overlijden, breekt er een hectische tijd aan waarin u in een korte tijd veel moet regelen. Van allerlei praktische zaken tot het maken van keuzes rond de uitvaart. Zo moet u een keuze maken voor een begrafenis of een crematie. Daarnaast heeft u te maken met uw emoties en die van uw naasten. Bekijk onze praktische checklist bij overlijden.

Uitvaart regelen vanuit huis of in het afscheidscentrum in Oosterhout

Wilt u een uitvaart vanuit huis regelen of in het afscheidscentrum in Oosterhout? Er zijn veel vragen waarop u een antwoord moet geven. Misschien zijn er ook een hoop zaken waarvan u niet weet wat er allemaal mogelijk is. Wij zijn er om u bij te staan in het maken van keuzes en om u te ontzorgen.

Klanten vertellen

Vanaf de melding dat onze tante was overleden was er een geweldige begeleiding. Ook de ruimte van het afscheid nemen is geweldig. We willen dit familiebedrijf van harte aanbevelen.

Een echtpaar dat maar een ding voor ogen heeft. Hoe kunnen wij de familie van de overledene het beste helpen en ontlasten. Daar zijn ze super in geslaagd. Bedankt.

Door de inzet en betrokkenheid van Hans en Thecla is het een heel persoonlijk afscheid geworden. Dit zijn mensen die heel goed communiceren, flexibel zijn en luisteren naar de wensen van familie. Juist in dit soort omstandigheden is dit heel belangrijk. Zij werken vanuit hun hart.

Beenakkers Uitvaartbegeleiding & Uitvaartverzorging in Oosterhout

Beenakkers Uitvaartbegeleiding staat u bij in deze moeilijke tijd. We ontzorgen u en helpen met praktische zaken die direct na het overlijden moeten gebeuren. Daarnaast begeleiden we u bij alle te nemen beslissingen. Uiteraard houdt u altijd zelf de regie. Een mooi afscheid zorgt voor fijne herinneringen.

Wij kunnen u van dienst zijn met:

  • Het overbrengen van de overledene in het binnen- en buitenland.
  • Het thuis opbaren van de overledene met een kist- of bedkoeling.
  • Het opbaren in onze ‘Ruimte voor Afscheid in het Centrum’ of in een rouwcentrum elders.
  • Het verzorgen van uitvaarten voor alle verzekeringsmaatschappijen maar ook als u niet bent verzekerd.

Kosten en verzekering

Het is fijn om te weten waar u aan toe bent. Daarom geven wij u altijd vooraf een heldere opgave van de kosten. En is de overledene verzekerd? Bijvoorbeeld bij Dela, Monuta of Yarden? Ook dan kunt u gewoon bij ons terecht voor een uitvaart in Oosterhout of omgeving.

Een uitvaart brengt kosten met zich mee. Hoeveel is op voorhand niet eenvoudig aan te geven. Elke keuze heeft financiële consequenties. Wij informeren u en geven u graag inzicht over de prijzen van de verschillende keuzemogelijkheden. Overleg kan uw beeld aanscherpen en daarin kunnen wij u de mogelijkheden aanreiken om de benodigde voorzieningen te treffen. Hier vindt u meer informatie over kosten en verzekeringen.

In de afgelopen jaren hebben onze klanten hun waardering uitgesproken voor onze persoonlijke aanpak.

Heeft u een vraag? Aarzel dan niet en neem contact met ons op.

Wij staan dag en nacht voor u klaar.
Thecla en Hans Beenakkers

12,5 jaar ervaring
Begeleiding door ons als echtpaar
Voor alle verzekeringen